Hösterbjudande i Sverige

Fira in hösten på Scandic. Alla dagar under höstlovet kan du som Scandic Friends-medlem bo på utvalda hotell i Sverige till 20% rabatt.

Fira höstlovet på Scandic 

Fyll höstlovet med spännande och roliga aktiviteter för hela familjen. Bo på något av våra utvalda hotell i Sverige till 20% rabatt. Rabatten gäller varje dag mellan 31 oktober och 6 november!
 
För att boka det här erbjudandet måste du vara medlem i Scandic Friends. Det blir du enkelt här. Förmåner får du redan från första dagen!

Vad ingår i erbjudandet?

När kan jag bo?

31 oktober - 6 november 2016. Erbjudandet gäller i mån av plats och för ett begränsat antal rum.

Hur bokar jag?

Boka online med bokningskod FG2.

Du kan även kontakta vårt bokningsteam på telefon 08-517 517 00 och boka med kod FG1. Men observera att bokning via telefon endast ger dig 10% rabatt på din vistelse.

Prisförklaring
För att ta del av erbjudandet behöver du vara Scandic Friends-medlem. Erbjudandet gäller i mån av plats och för ett begränsat antal rum. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden. Rabatten dras på vårt Flex-pris och gäller när du bokar ditt rum online. Bokningen kan om- och avbokas fram till kl. 18.00 på ankomstdagen. Betalning sker vid ankomst till hotellet. Medtag ditt medlemsbevis/medlemsnummer för uppvisning på hotellet
Bokningsregler