Dubbelrum för endast 790 kr

Nu kan du boka höstens bästa priser. Boka senast 25 september och bo mellan 30 september och 27 november. Ett begränsat antal rum kvar - boka idag!

Checka ut i höst!

Hösten närmar sig med stormsteg och vardagspusslandet är i full gång. Varför inte fly vardagen en stund och unna dig en härlig minisemester där en skön hotellsäng och en generös frukostbuffé väntar. Oavsett om du väljer att resa med din familj eller ditt kompisgäng så har vi rum för er. Reser du längs de svenska vägarna så kan du ladda batterierna på något av våra 21 renoverade väghotell.

Just nu erbjuder vi dubbelrum för endast 790 kr per natt på nästintill alla våra hotell i Sverige. Vi har ett begränsat antal rum kvar så boka din hotellweekend idag. Erbjudandet gäller till söndagen den 25 september.

Tänk på att du kan boka boende samtliga dagar under höstlovet och få kampanjpriset.

Vad ingår?

När kan jag bo?

På helger (fredag – söndag)  mellan 30 september och 27 november 2016 samt alla dagar under höstlovet (31 oktober  6 november). 

Hur bokar jag?

Boka online senast den 25 september med bokningskod HOST.

Vi tipsar!

Stockholm

Upplev huvudstadens bästa sevärdheter, aktiviteter och shopping. Erbjudandet gäller på våra hotell strax utanför city och erbjuder bra parkeringmöjligheter om du väljer att resa med bil. Flertalet har även pool. Ta en sväng till populära Mall of Scandinavia med över 200 butiker, resturanger och en IMAX®-salong. 

Hotelltips:
 Scandic Victoria Tower och Scandic Star Sollentuna 

Örebro

Gå på spökvandring på Örebro slott eller eller ta en promenad längs ån till Wadköping med sina vackra trähus. Reser du med barn så överraska med en tur till äventyrsbadet Gustavsvik och succén "Lost City".

Hotelltips: Scandic Örebro Väst

Uppsala

I Uppsala finns något för alla. Ta en promenad längs shoppinggatorna, koppla av på något av de många kaféerna eller besök Domkyrkan som är Skandinaviens största och högsta kyrka.

Hotelltips: Scandic Uppsala Nord och Scandic Uplandia 

Gävle

Utmana din familj eller vänner på en runda golf på Gävle GK eller se ditt favoritlag i hockey möta Brynäs på hemmaplan. Reser du med barn, passa på att en tur till Järnvägsmuseet med en av världens finaste samlingar av lok och vagnar. Eller varför inte besök Fängelsemuseet för en annorlunda upplevelse.

Hotelltips: Scandic Gävle Väst och Scandic CH

Skövde

Ha en kul familjedag på populära Skövde Arena Upplevelsebad eller utforska naturvetenskap och teknik i inspirerande miljöer på Balthazar Science Center. Skövde erbjuder även många restauranger, caféer och bra utbud av både nöjesliv och shopping för dig som reser utan barn.

Hotelltips: Scandic Billingen 

Helsingborg

Strosa runt på gågatorna i Helsingborg, besök Dunkers kulturhus med utställningar för såväl vuxna som barn. Ta en tur runt vackra kullahalvön med sina fantastiska vyer och pitoreska gamla fiskeläger som Mölle och Arild. Väla Centrum med sina 180 butiker ligger endast 5 minuters bilresa bort från vårt hotell.

Hotelltips: Scandic Helsingborg Nord

Prisförklaring
Detta erbjudande kan endats bokas via vår hemsida och gäller ett begränsat antal rum och i mån av tillgänglighet under den utvalda perioden. Priset 790 kr per natt är baserat på ett Standard (dubbelrum). Även ett begränsat antal rum av andra rumstyper kan finnas till specialpris men då till ett högre pris. Gäller på alla Scandic i Sverige med undantag av Laholmen Hotell i Strömstad samt Stockholms hotell i city. Erbjudandet kan bokas till och med den 25 september 2016. Ditt betal- eller kreditkort kommer att debiteras vid bokningstillfället. Bokningar återbetalas ej och kan inte ändras eller avbokat. Detta erbjudande kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. Frukostbuffé och moms ingår.
Bokningsregler

Utmana din familj eller vänner på en runda golf på Gävle GK eller se ditt favoritlag i hockey möta Brynäs på hemmaplan. Reser du med barn, passa på att en tur till Järnvägsmuseet med en av världens finaste samlingar av lok och vagnar. Eller varför inte besök Fängelsemuseet för en annorlunda upplevelse.

Hotelltips: Scandic Gävle Väst och Scandic CH