Harbour club 28 okt

Upplev den ultimata nattklubbskänslan och dansa dig svettig till Sophie Francis, GRABB och Wahlstedt på Harbour Club i Örnsköldsvik. Vila sedan ut i bekväma rum på Scandic Örnsköldsvik, njut av en härlig frukostbuffé och kanske ett dopp i poolen eller besök i bastun innan avresa. Vi bjuder på sen utcheckning 15.00.

Dansa dig svettig och sov ut på Scandic

Boka hotellpaket med övernattning och entrébiljett till Harbour Club. För 850 kr får du del i dubbelrum samt entrébiljett.

Den 28 oktober förvandlas Fjällräven Center i Örnsköldsvik till en arena för musik i världsklass. Tre välkända DJ:s intar scenen: Sophie Francis, GRABB och Wahlstedt. Tillsammans har de spelat på några av de största EDM-festivalerna runt om i världen, till exempel Ultra Music Festival, ADE och Weekend Festival. Med en stor inomhusarena, ett enormt dansgolv och musik i världsklass kommer kvällen bjuda på den ultimata nattklubbskänslan. Förbered er på en kväll med tunga drops och pulshöjande musik. 

Vila sedan ut i bekväma rum på Scandic Örnsköldsvik, njut av en härlig frukostbuffé och kanske ett dopp i poolen eller besök i bastun innan avresa. Vi bjuder på sen utcheckning 15.00.

Pris

850 kr.

Vad ingår?

Hur bokar jag?

Boka direkt via hotellet på tfn 0660-272201. Ange bokningskod "Harbour Club". Erbjudandet går att boka till och med 26/10 2017.

Bokning garanteras med kreditkort, fri avbokning 3 dagar innan ankomst.
Åldersgräns 18 år.
Bokningsregler