Frukost och middag ingår

Gör din hotellvistelse till en kulinarisk höjdpunkt – boka boende inklusive frukost och middag på ett av våra hotell i Tyskland och Polen. Nu med bokningskoden 2MEALS.

Frukost och middag ingår

Från och med i dag kan du äta gott både morgon och kväll på Scandics hotell i Tyskland och Polen. Få en bra start på dagen med vår generösa frukostbuffé som har över 100 olika alternativ, bland annat många ekologiska produkter.  På kvällen serverar vi en utsökt middag som tillagas av säsongens råvaror.

Vad ingår?

  • Övernattning på något av våra Scandichotell i Tyskland och Polen
  • Frukostbuffé 
  • Middag: trerättersmiddag eller middagsbuffé*
  • Fritt wifi
  • Modernt gym
  • Barn under 13 år bor utan kostnad

*Vår trerättersmiddag består av en förrätt, varmrätt och efterrätt som väljs ut av vår chefskock. Barn i åldrarna 6 till 12 år kan välja tre rätter från rätter i barnmenyn. Hotellen förbehåller sig rätten att erbjuda en middagsbuffé i stället för menyn enligt kockens val. 

När kan jag resa?

Erbjudandet gäller alla dagar till och med  den 31 december 2020, i mån av plats.

Hur bokar jag?

Det här erbjudandet kan endast bokas  online på vår webbplats till och med den 31 december 2020 med bokningskoden 2MEALS . Välj önskat hotell och startdatum för boendet i bokningsfönstret, och ange sedan bokningskoden.

Det finstilta 
Bokningsperiod för paketet: 1 januari 2019 till 31 december 2020. Vistelseperiod: 1 januari 2019 till 31 december 2020. Erbjudandet gäller för Scandics hotell i Tyskland och Polen i mån av tillgång och för ett begränsat antal rum. Erbjudandet är även föremål för våra hotellrestaurangers ordinarie öppettider. Det här erbjudandet kan endast bokas online på Scandics egen webbplats med bokningskoden 2MEALS. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. Bokningar kan ändras eller avbokas fram till kl. 18.00 på ankomstdagen. Inklusive moms. 
Bokningsregler

De kombinerade resetjänster som erbjuds här utgör en paketresa i enlighet med direktiv (EU) 2015/2302.   Mer information om dina viktigaste rättigheter enligt direktiv (EU) 2015/2302.