fira halloween och förläng höstlovet

Kom och fira halloween och förläng höstlovet med en fantastisk weekend i Malmö! Fredagen inleds med sprudlande Soul Train och ett urval av vår spännande Bar Meny. På lördagen bjuder Malmös sevärdheter och shopping på härlig sysselsättning och en välförtjänt paus i form av vår omtalade lördagsbrunch.

Halloweenweekend på Scandic Triangeln

Kom och fira halloween och förläng höstlovet med en fantastisk weekend i Malmö! Fredagen inleds med sprudlande Soul Train och ett urval av vår spännande Bar Meny.

På lördagen bjuder Malmös sevärdheter och shopping på härlig sysselsättning och en välförtjänt paus i form av vår omtalade lördagsbrunch.

Du får matpaketet City Sunday på köpet

Söndagen är guldkanten på helgen och istället för att rusa hem och skynda till måndag avslutas veckan med en mat & dryck upplevelse utöver det vanliga i nyrenoverade Triangeln Restaurant & Lounge. Kan också kombineras med Malmö Operas söndagsföreställning kl. 16:00 (pris tillkommer).

Vad ingår?

  • Logi fredag-måndag
  • 3 smårätter från barmenyn med tillhörande dryck på fredag
  • Brunch på lördag
  • City Sunday* - mat & dryck upplevelse på söndag
  • Frukostbuffé

*City Sunday 
Sätt guldkant på helgen med en smakfull mat & dryck upplevelse i nyöppnade Triangeln Restaurant & Lounge. I priset ingår en femrätters avsmakningsmeny noga komponerad av våra eminenta kockar. Serveras tillsammans med varsamt utvalda viner (det finns även alkoholfria alternativ).

Pris

2500 kronor per person i dubbelrum

När kan jag komma?

Erbjudandet gäller höstlovsveckan 44 från fredag den 2 november till söndagen den 4 november 2016.

Hur bokar jag?

Boka senast 4 november 2016 genom att kontakta hotellet på 040-693 47 00 eller triangeln@scandichotels.com 

Det finstilta
Om- eller avbokning fram till 18:00 på ankomstdagen. Betalning sker i samband med vistelsen. Kan inte kombineras med andra erbjudanden och gäller i mån av plats.
Bokningsregler