Förtrollande Gröna lund

Upplev en magisk värld på Stockholms anrika tivoli. En dag på Gröna Lund är fylld av glädje och gemenskap, vare sig det är över en bit mat, under en 5-kamp, på en konsert eller i någon av de 30 attraktionerna. Vågar du åka Eclipse – en av världens högsta slänggungor på 121 meters höjd, som låter dig sväva över Gröna Lund och Stockholm?

Pirr i magen - sen matPå Gröna Lund kan du aktivera dig och familjen i timmar. Om ni sen blir hungriga finns hela 6 restauranger att välja mellan, och varje år kan du se populära artister och band på den stora scenen. Det blir en rolig dag med pirr i magen och massa skratt.

Pris

Från 940:- per dubbelrum och natt på våra hotell som ligger i utkanten av Stockholm. Från 1090:- per dubbelrum och natt på våra hotell i centrala Stockholm. Entré för barn över 7 år och åkband till alla kan köpas till på hotellet. Barn 0-6 år har fri entré!

Vad ingår?

  • Övernattning i dubbelrum, barn upp till 13 år bor för 0:- (i extrasäng, i mån av plats)
  • Entré ingår för vuxna.
  • Barn 0-6 år har fri entré (Entrébiljett för barn över 7 år kan köpas separat på hotellet för 110:-).
  • Stor frukostbuffé för hela familjen¨
  • Alla de vanliga godsakerna på Scandic

Entré för barn över 7 år och åkband till alla kan köpas till på hotellet. 

Hur bokar jag?

Boka online med bokningskod QGLP. 

Kontakta oss

Du kan även ringa oss på 08-517 517 00 och göra din bokning.

Det finstilta
Kan ej kombineras med andra erbjudanden. Gäller i mån av plats. Om- eller avboka fram till kl 18.00 på ankomstdagen. Betalning sker i samband med vistelsen.
Bokningsregler