Gourmetvistelse i Köpenhamn och Århus

Scandic Aarhus City, Scandic Copenhagen och restaurang The Grill välkomnar dig till en gourmetupplevelse med övernattning. Boka en utsökt gourmetvistelse, där det ingår en flaska cava, frukt och en trerättersmiddag på vår restaurang The Grill.

Unna dig själv en gourmetvistelse i Köpenhamn eller Århus.

Ta en paus från vardagen och skäm bort dig själv och någon du tycker om med en gourmetvistelse. Du kan välja mellan att bo centralt på Scandic Copenhagen vid Sjöarna i Köpenhamn, eller på Scandic Aarhus City i hjärtat av Århus, nära ARoS Konstmuseum och Aarhus gamla stad. På båda hotellen får du äta middag på vår restaurang The Grill.

Vad ingår i hotellvistelsen?

Prisexempel

  • Scandic Aarhus City – från 1 621 DKK för 2 personer
  • Scandic Copenhagen – från 1 705 DKK för 2 personer

När kan jag boka och övernatta?

  • Boka din vistelse före den 31 december 2016
  • Erbjudandet gäller 1 natt mellan torsdag och söndag

Hur bokar jag?

Boka online och använd koden GOU.

Det finstilta!
Bokningar kan ändras eller avbokas fram till kl. 18.00 på ankomstdagen, och betalningen debiteras vid vistelsen. Erbjudandet med middag och övernattning gäller i mån av tillgång. Erbjudandet gäller en enkelnatt mellan torsdag och söndag till och med den 31 december 2016 samt alla dagar i juli. Du måste boka din vistelse senast dagen innan du vill äta middag på restaurang The Grill. Trerättersmiddagen gäller första kvällen för vuxna; för barn under 13 år gäller standardpriserna på vår meny. Frukost ingår. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. Sidorätter och drycker ingår inte men kan beställas vid middagen. Vi garanterar ett bord på restaurangen, som vanligen reserveras till kl. 19.00; detta kan emellertid justeras vid behov. Vänligen kontakta hotellet om du föredrar en annan tid eller vill informera oss om några allergier.
Bestämmelser och villkor för bokning