Göteborgspaketet

Upptäck Göteborg med Göteborg City Card! Du får fri entré till mängder av nöjen, sightseeing, utflyktsmål och museer. Parkering samt resor med spårvagn, buss och båt ingår. Du får också förmånliga shoppinghäften med bra rabatter i utvalda butiker.

Upplev Göteborg och bo på Scandic

Göteborg City Card är det perfekta kortet för dig som vill få ut så mycket som möjligt av ditt besök i Göteborg. Ta med familjen till Liseberg och till det unika äventyret Universeum.

Ta en tur med paddan och glid fram längs kanalerna och upplev hamnstaden Göteborg från vattnet eller hoppa på stinsen som tar dig med till vackra stadsdelar, historiska byggnader och intressanta sevärdheter och där du kan få lite tips om Göteborg.

Vill du uppleva skärgården från sin bästa sida så ta en båttur till Vinga som ligger som sista utpost i Kattegatt och är en oförglömlig naturupplevelse. Några av aktiviteterna är endast öppna under sommar- eller vintersäsongen, för att vara säker på vad som är öppet – vänligen kontrollera öppettiderna.

Vad ingår?

  • Övernattning på Scandic i Göteborg 
  • Barn under 13 år bor utan extra kostnad i förälders sällskap, gäller i mån av plats och tillgång till extrasängar på hotellet 
  • 48-timmars Göteborgskort för vuxna 
  • Vår stora frukostbuffé 
  • Alla de vanliga Scandic-förmånerna 

Göteborgskortet för barn kan köpas till i hotellets reception. Pris per barn från 255 kr. 

När kan jag bo?

Alla veckodagar till och med 30 april 2017 

Boka 

Paket - 48-timmars Göteborgskort

Vistelsen måste bokas för minst 1 nätter

Ange bokningskod QGOT48 vid bokning av detta paket. 

Boka direkt på hotellen i Göteborg (bokningskod för detta paket är förifylld).
 

Prisförklaring
Gäller i mån av plats och kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. Kreditkortsnummer lämnas som garanti vid bokning, betalning sker i samband med vistelsen. Kan om- eller avbokas fram till kl. 18.00 på ankomstdagen.
Bokningsregler