Spela golf i Norrköping

Ta med en eller flera goda vänner och spela en runda golf på någon av Norrköpings fina golfbanor. Boka vårt golfpaket och få övernattning, greenfee samt en stor frukostbuffé.

Ta med en eller flera goda vänner och spela en runda golf på någon av Norrköpings fina golfbanor. Boka vårt golfpaket och få övernattning, greenfee samt en stor frukostbuffé.  

Bråvikens Golfklubb

Alldeles vid Bråvikens vatten. Golfbanan ligger i en mycket omväxlande och naturskön terräng med många bäckar och vattendrag. Banan har 27 hål som är uppdelade i tre olika slingor, alla slingor håller hög klass och klubben varierar dagens 18 hål mellan de olika slingorna. Dessutom finns en par-3 hålsbana på nio hål. Heldagsgreenfee ingår vid bokning av hotellpaket vilket innebär att du  kan spela 36 hål om så önskas.

Norrköpings Golfklubb

Är en av landets äldsta klubbar. Banan har 18 hål och är en park- och skogsbana med hög klass i lätt kuperad terräng och flera upphöjda greener. En varierad bana med många roliga golfhål där inget hål är det andra likt. Naturskönt läge med endast ca 7 minuters bilväg från city i omedelbar närhet till E4:an sydväst om staden.

Söderköpings Golfklubb

Består av 27 vackra, utmanande och omväxlande hål alldeles intill Göta kanal. Dessa är fördelade på tre 9-hålsslingor. Vägen och Sjön bildar tillsammans den ursprungliga 18-hålsslingan. En skogs och parkbana finns och Kanalslingan 9 hål är byggd 2004 mer av en links-hedkaraktär. Heldagsgreenfee ingår vid bokning av golfpaket samt fri banguide.

Besök Norrköping för en runda golf och bo bekvämt på Scandic Norrköping Nord eller Scandic Norrköping City, där vi just nu erbjuder enkelrum till otroligt bra pris! 

Pris

Scandic Norrköping Nord

Från 1800:- per dubbelrum och natt (2 personer) 
Från 1400:- per enkelrum och natt (1 person)

Scandic Norrköping City

Från 1800:- per dubbelrum och natt (2 personer) 
Från 950:- per enkelrum och natt (1 person)

I priset ingår

  • Övernattning i enkelrum eller delat dubbelrum
  • Greenfee till valfri bana 
  • Stor frukostbuffé

 

Boka

Kontakta hotell Scandic Norrköping Nord på telefon 011-495 55 02 eller e-post norrkopingnord@scandichotels.com eller hotell Scandic Norrköping City på telefon 011-495 52 02 eller e-post norrkopingcity@scandichotels.com.   

Prisförklaring
Kan ej kombineras med andra erbjudanden. Betalning sker vid incheckning om inget annat anges vid bokning. Gäller i mån av plats.
Bokningsregler