Förköp biljetter till populära nöjesparker

Letar du hotellpaket till Liseberg, Gröna Lund eller Furuvik? Nu kan du förköpa entré och åkband i samband med att du bokar rum. Entrébiljetterna hämtar du ut i receptionen vid ankomst till hotellet. Du slipper köerna in till parken - smidigare än så blir det knappast!

Ta En genväg till det roliga

Finns det något bättre än att slippa köa med övertaggade barn och istället bara knalla rätt in? Nu erbjuder vi förköp av biljetter till Liseberg, Gröna Lund och Furuvik. 

Så här funkar det: 

  • Du bokar rum på valfritt hotell.
  • När du gjort ditt val av rum dyker "Tillval" upp i nästa steg.
  • Här kan du addera entrébiljetter och åkband till din bokning.
  • När du kommer till hotellet finns dessa att hämta ut i receptionen. 

Vilka parker kan jag köpa biljetter till? 

  • Biljetter till Liseberg köper du i samband med att du bokar något av våra hotell i Göteborg. För Liseberg kan du köpa entrébiljett samt från 7 juli entré Prio och åkband Prio. Prio innebär att du får tillgång till parken och 18 attraktioner som öppnas kl 9.30, du har över en timme på dig att åka innan parkens ordinarie öppettid.
  • Biljetter till Gröna Lund köper du i samband med att du bokar något av våra hotell i Stockholm. För entré får du en kod som du scannar för att komma in i parken. Åkbandet hämtar du ut i valfri biljettautomat eller kassa.
  • Biljetter till Furuvik köper du i samband med att du bokar något av våra hotell i Gävle.  

Det finstilta
Tillvalen garanteras med kort vid bokningstillfället. Avbokningsbart fram till dagen innan ankomst. Avbokning sker direkt med hotellet. 

De kombinerade resetjänster du erbjuds utgör en paketresa i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. 
Mer information om centrala rättigheter enligt direktiv (EU) 2015/2302