Erbjudande till nöjesparker i Danmark

Köp dina inträdesbiljetter till nöjesparker i Danmark på utvalda Scandichotell, det är inte bara enkelt, utan du får även njuta av olika förmåner. Besöker du Legoland får du gå före i kön! Andra nöjesparker erbjuder rabatt på biljettpriset.

KÖP INTRÄDESBILJETT PÅ ETT SCANDIC

Ta en tur till Danmark och boka in dig på ett av våra hotell. På Scandic köper du inträdesbiljetten till utvalda nöjesparker direkt i receptionen och får del av fina förmåner, till exempel rabatt på biljettpris eller gå-före-i-kön-erbjudande. 

Vad ingår i erbjudandet?

  • Möjlighet att köpa inträde till nöjespark med förmån (rabatt eller gå-före-i-kön) 
  • Övernattning på utvalda Scandichotell
  • Stor frukostbuffé
  • Barn under 13 år bor för 0 kr i vuxens rum (extrasäng i mån av tillgång)
  • Gäller då respektive nöjespark håller öppet

Hur bokar jag?

Boka din Scandicövernattning online. Du köper inträdesbiljetter till aktuell nöjespark i receptionen på hotellet. Du behöver inte förboka din biljett innan ankomst. Erbjudandet gäller till 31 augusti 2018 under nöjesparkernas ordinarie öppettider. Besök respektive nöjesparks hemsida för information om öppettider. 

Välj mellan utvalda nöjesparker

Legoland - skippa köerna

“© 2017 LEGO Group

Besök Legoland och kom undan köerna! Köp ditt inträde till parken på utvalda Scandic så får du en biljett som ger din företräde i den långa kön! Boka din hotellövernattning online hos oss, och köp din biljett i receptionen på hotellet. 

Biljetter kan köpas på följande hotell: 

Tivoli - upp till 10% rabatt på inträde för Scandic Friends

Köp din biljett till Tivoli i Köpenhamn på utvalda Scandichotell och få upp till 10% rabatt på ordinarie biljettpris. Boka din hotellövernattning online hos oss, och köp din biljett i receptionen på hotellet.

Biljetter kan köpas på följande hotell:

Universe - upp till 12% rabatt på biljettpris

Besök upplevelseparken Universe i Nordborg och få upp till 12% rabatt på inträdesbilljetterna. Boka din hotellövernattning online hos oss, och köp din biljett i receptionen på hotellet.

Biljetter kan köpas på följande hotell:

Den gamle byn - upp till 10% rabatt

Utforska den Gamle By i Århus och upplev hur det var förr i världen. Köp din biljett på utvalda Scandic och få upp till 10% rabatt på inträde. Boka din hotellövernattning online hos oss, och köp din biljett i receptionen på hotellet.

Biljetter kan köpas på följande hotell: 

Den blå planet  - upp till 10% rabatt

Besök akvariet Den Blå planet i Köpenhamn och få upp till 10% rabatt på inträdet om du köper biljett på utvalda Scandic. Boka din hotellövernattning online hos oss, och köp din biljett i receptionen på hotellet.

Biljetter kan köpas på följande hotell:

Prisförklaring 
Erbjudande om köp av biljetter till rabatter eller förmåner gäller när du övernattar på utvalda Scandichotell. Du bokar din övernattning på utvalt Scandichotell till valfri priskod på vår hemsida och köper din biljett till nöjesparken i recepetionen på hotellet. Du kan enbart köpa entrébiljett via de aktuella hotellen. Du behöver inte förboka din entrébiljett. Pris och öppettider till de olika nöjesparkerna går att hitta på deras respektive hemsida. 

De kombinerade resetjänster du erbjuds utgör en paketresa i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. 
Mer information om centrala rättigheter enligt direktiv (EU) 2015/2302