Erbjudande på SF Kids Play

Välkommen in i en spännande och magisk värld! Med SF Kids Play kan hela familjen återupptäcka filmer och serier som vi vuxna älskade när vi var barn, samtidigt som barnen hittar sina nya favoriter. Som medlem i Scandic Friends får du två månader utan kostnad!

Sysselsätt barnen på hotellrummet

Scandic är det perfekta valet för barnfamiljer och alla ska känna sig hemma. Det betyder att vi tar extra mycket hand om barnen, så att du kan slappna av lite mer när du bor hos oss. Vad passar då inte bätttre än att ta del av ett erbjudande från SF Kids Play där du som medlem i Scandic Friends får två hela månader utan kostnad!

Om SF Kids Play filmtjänst

Med SF Kids Play kan hela familjen återupptäcka filmer och serier som vi vuxna älskade när vi var barn, samtidigt som barnen hittar sina nya favoriter. Den enkla designen gör det lätt att navigera och med offline-läget kan barnen se den nya filmen eller favoritserien var ni än befinner er. Med smarta föräldrakontroller kan du påverka tittandet. SF Kids Plays trygga, roliga och barnvänliga app finns för dator, mobil och surfplatta.

Om erbjudandet

Som medlem i Scandic Friends får du två kostnadsfria månader när du registerar nytt konto hos SF Kids och anger rabattkoden scandicfriends.

När gäller erbjudandet?

Erbjudandet gäller nya kunder som registerar konto hos SF Kids Play senast 6 november 2016. 

Så här säger föräldrar som använder tjänsten

”Tjänsten är suverän och barnen älskar den. Utbudet av filmer och serier varierar och det bästa är att man kan ladda ner för att kunna se offline vid resor. För ett bra pris får barnen mycket att titta på. Fem av fem stjärnor!”

”När man bilar genom Sverige SF Kids Play är överlägset bästa app som får barnen lugna hela resan. Då vet man att barnen tittar på något lärorikt som utvecklar deras språk och värderingar.”

 

Det finstilta 
Detta är ett erbjudande från SF Kids Play. Som medlem i Scandic Friends får du två månader utan kostnad om du registrerar nytt konto på SF Kids Play senast den 6 november 2016. Om du tar del av erbjudandet ingår du avtal med SF Kids Play och inte med Scandic.