Se sveriges bästa simmare tävla i EM i köpenhamn

Mellan den 13-17 december 2017 går de Europeiska Mästerskapen i simning av stapeln på nya Royal Arena i Köpenhamn. Som medlem i Scandic Friends erbjuder vi dig rabatt på inträde under utvalda dagar. Åk till Danmark för att se Sveriges bästa simmare och ge ditt stöd i hejjarklacken.

Rabatt på biljetter till EM i simning

Som medlem i Scandic Friends får du upp till 25% rabatt på inträde till de europesiska mästerskapen i simning på Royal Arena i Köpenhamn under utvalda dagar. Vi har även ett erbjudande för övernattning på hotell i Köpenhamn under EM. Du bokar biljetter och hotellnätter separat. 

Så här köper du biljetter till EM i simning

Du får 25% rabatt på biljetter till mästerskapen i simning den 13 - 14 december. Gäller i mån av plats och går endast att köpa via länken nedan. Erbjudandet gäller till 15 november 2017. 

Du får 10% rabatt på utvalda dagar under mästerskapen. Gäller i mån av plats och går endast att köpa via länken nedan. Erbjudandet gäller till 1 oktober 2017. 

Köper du en biljett till tävlingarna som sker under helgen finns en speciell sektion i arenan (310/311) där du kan sitta med de svenska supportarna.  

Så här bokar du hotellövernattning

Boka din hotellövernattning online med bokningskod BDSU101217. Gäller på utvalda hotell i Köpenhamn. Ange "Köpenhamn" i fältet "Var vill du bo?". 

Det finstilta
Erbjudande på biljetter till EM kan endast köpas via länkarna på denna sida. Erbjudandet på hotellnätter kan endast bokas på vår hemsida och gäller på ett begränsat antal rum på utvalda Scandic i Köpenhamn. Gäller i mån av plats. Erbjudandet kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. Frukostbuffé ingår.
Bokningsregler