Comic Con Stockholm

Comic Con Stockholm 2017 är popkulturmässan för alla som älskar spel, fandom, youtube, esport, cosplay, comics, film och serier. Vi erbjuder paketpris för dig som vill besöka Comic Con på Kistamässan 15-17 september och samtidigt passa på att bo bekvämt på hotell. Boka senast den 1 september.

Paketpris med övernattning och biljett

Nordens största populärkulturella serie- och spelmässa är tillbaka i höst. Den 15-17 september intar Comic Con Stockholm 2017 Kistamässan i norra Stockholm. Nytt för i år är att GameStop går in som samarbetspartner till mässan och gör att man kan erbjuda besökarna ett dedikerat spelområde med de största spelföretagen och det senaste från spelvärlden.

Hotell med fabulös utsikt

Bo på vårt spektakulära 34-våningshotell Scandic Victoria Tower som är granne med Kistamässan och ligger nära pendeltågen som tar dig till city på en kvart. Efter en lång mässdag kan du åka upp till våning 34 där du relaxar och sippar på din favoritdrink med en imponerande utsikt.

Vad ingår?

  • Övernattning på Scandic Victoria Tower
  • Dagbiljett till Comic Con Stockholm 2017*
  • Stor frukostbuffé
  • Fritt wifi

*Dagbiljetten till mässan erhåller du när du checkar in. Dagbiljetten är inte datumbestämd och gäller för en dag på mässan. Barnbiljett köps direkt hos Comic Con. Rekommenderas att köpa i förväg.

Pris

Paketpris/rum/natt Scandic Victoria Tower
Enkelrum + 1 biljett från 1335:-
Dubbelrum + 2 biljetter från 1780:-
Trippelrum + 3 biljetter från 2225:-

När kan jag bo?

15-17 september 2017

Hur bokar jag?

Boka online senast den 1 september med bokningskod QCOMIC

Prisförklaring
Gäller 15-17 september 2017 på ett begränsat antal rum på Scandic Victoria Tower. Boka senast den 1 september. Om- eller avboka fram till den 1 september. Betalning sker i samband med vistelsen. Erbjudandet kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.
Bokningsregler