Comic Con Stockholm

Comic Con Stockholm 2018 är popkulturmässan för alla som älskar spel, fandom, youtube, esport, cosplay, comics, film och serier. Vi erbjuder paketpris för dig som vill besöka Comic Con på Kistamässan 14-16 september och samtidigt passa på att bo bekvämt på hotell. Boka senast den 3 september.

Paketpris med övernattning och biljett

Nordens största populärkulturella serie- och spelmässa är tillbaka i höst. Den 14-16 september intar Comic Con Stockholm 2018 Kistamässan i norra Stockholm. GameStop går även i år in som samarbetspartner till mässan och gör att man kan erbjuda besökarna ett dedikerat spelområde med de största spelföretagen och det senaste från spelvärlden.

Hotell med fabulös utsikt

Bo på vårt spektakulära 34-våningshotell Scandic Victoria Tower som är granne med Kistamässan och ligger nära pendeltågen som tar dig till city på en kvart. Efter en lång mässdag kan du åka upp till våning 34 där du relaxar och sippar på din favoritdrink med en imponerande utsikt.

Vad ingår?

  • Övernattning på Scandic Victoria Tower
  • Dagsbiljett till Comic Con Stockholm 2018*
  • Stor frukostbuffé
  • Fritt wifi
*Dagsbiljetten till mässan får du när du checkar in. Dagsbiljetten är inte datumbestämd och gäller för en dag på mässan. Om barn upp till 12 år ingår i bokningen ingår barnbiljett i paketet (150 kr).

Pris

Paketpris/rum/natt Scandic Victoria Tower
Enkelrum + 1 biljett från 1500 kr
Dubbelrum + 2 biljetter från 1990 kr
Trippelrum + 3 biljetter från 2440 kr

När kan jag bo?

14-16 september 2018.

Hur bokar jag?

Boka online senast den 3 september med bokningskod QCOMIC.

Prisförklaring
Gäller 14-16 september 2018 på ett begränsat antal rum på Scandic Victoria Tower. Boka senast den 3 september. Om- eller avboka fram till den 3 september. Betalning sker i samband med vistelsen. Erbjudandet kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.
Bokningsregler

De kombinerade resetjänster du erbjuds utgör en paketresa i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. 
Mer information om centrala rättigheter enligt direktiv (EU) 2015/2302