Upplevelsepaket på Scandic i Borås

Upplev Borås på 48 timmar. Möt vilda afrikanska djur, bada i uppvärmda bassänger och experimentera i vår Science Park. Sov sedan ut i våra bekväma familjerum och vakna till en dignande frukostbuffé.

Upplev Borås alla äventyr på 48 timmar!

Ta med familjen på ett riktigt äventyr i sommar! Med vårt 48-timmarspaket får ni möta vilda afrikanska djur, experimentera i spännande miljö, bada i uppvärmda bassänger och följa med på en guidad visning av staden som galleri. Mellan alla upplevelser kopplar ni av med en god natts sömn på Scandic Plaza Borås i bekväma familjerum. På morgonen väntar vår generösa frukostbuffé som ger er ny energi att fortsätta utforska Borås mest populära besöksmål.

Vad ingår?

  • En övernattning i våra rymliga och bekväma familjerum
  • Entré till Borås Djurpark
  • Entré till Navet Science Center
  • Entré till Alidebergsbadet
  • Valfri guidad visning inom Staden som galleri
  • Vår generösa frukostbuffé

Prisexempel:

Från 1991 sek per familj (2 vuxna och 2 barn upp till 14 år)*

* OBS! För barn 4-5 år som bokas i förälders bädd tillkommer en extra kostnad på 219 kr/ barn för biljetter.

När kan vi komma?

Erbjudandet gäller under perioden 15 juni – 19 augusti 2018

Hur bokar jag?

Boka vårt hotellpaket online med bokningskod Q48HR.

Det finstilta
Gäller i mån av plats och kan ej kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Prisexemplet avser 2 vuxna och 2 barn under 14 år. För barn 4-5 år som bokas i förälders bädd tillkommer en extra kostnad på 219 kr/barn för biljetter. Betalning sker vid incheckning om inget annat anges.
Bokningsregler

De kombinerade resetjänster du erbjuds utgör en paketresa i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Mer information om centrala rättigheter enligt direktiv (EU) 2015/2302