SE THE Book of mormon

Den 26 januari hade mirakelmusikalen The Book of Mormon premiär på China Teatern i Stockholm. Nu kan du bo himmelskt bekvämt på Haymarket by Scandic för ett rabatterat pris när du ser musikalen.

BO på HAYMARKET OCH GÅ PÅ THE BOOK OF MORMON

I den omåttligt populära musikalen får vi följa två unga missionärer som av sin kyrka sänts till norra Uganda för att sprida budskapet om den tredje, kanske något mindre kända, delen av Bibeln - Mormons bok. Bakom humormusikalen står skaparna av South Park och kompositören bakom Disneysuccén Frost.

Skådespelare: Per Andersson, Linus Wahlgren och Samantha Gurah

Var: China Teatern, Stockholm

Längd: 2 timmar 45 minuter (inklusive paus)

BO PÅ SIGNATURHOTELLET HAYMARKET

Efter showen och kvällens nöjen kan ni landa på ett av Stockholms mest stilfulla hotell. Haymarket ligger mitt i city vid Hötorget, granne med biografsalonger, torghandel och saluhall. På andra sidan tronar det blå konserthuset i svensk 20-talsklassisk stil. Här möts shoppinggatorna Kungsgatan och Drottninggatan med ett överflöd av butiker, restauranger och caféer.

Du kan även kombinera showkvällen med en middag på Paul's

Vad ingår i detta erbjudande?

När kan jag bo?

Alla dagar till och med den 29 april

Hur bokar jag?

  1. Biljetter till showen bokas via Showtic
  2. Boka boendet online med bokningskod HAYBOM

Prisförklaring
Erbjudandet gäller i mån av plats.Tillgängligt i mån av plats. Betalning sker i samband med check-in. Om- eller avboka fram till ankomstdagen
Bokningsregler