Boda Borg i Karlskrona

Boda Borg är ett äventyrshus som passar allt från familjer till skolklasser som vill uppleva något annorlunda. Här delas man in i lag och utmanar varandra i olika "questar". Under höstlovet förvandlas huset till Boda Booooo - en unik Halloween upplevelse.

Boda Booooo under höstlovet och Halloween

Under höstlovet, 28 oktober - 4 november förvandlas Boda Borg till Boda Booooo. Det innebär att ingen går säker på äventyrshuset på eftermiddagarna mellan kl. 15:00-22:00. Husen fylls av spöken och gastar, de gömmer sig där man minst anar och roar sig med att skrämmas. 

Boda Borg gäller laganda och att ha kul tillsammans. Här väljer ni fritt bland flertalet "Questar" (banor/utmaningar) och teman som Boda Borg erbjuder. Reglerna är lätta, man måste klara en banas första utmaning för att kunna komma in till den andra, som man sedan måste klara för att komma till den tredje utmaningen, och så vidare. Efter äventyret väntar en skön övernattning på Scandic Karlskrona.

Obs! Under Boda Booooo är eftermiddagen inte lämlig för små barn och lättskrämda utan då hänvisar Boda Borg till förmiddagspasset mellan kl. 09:00-14:00 då det är helt spökfritt.

Vad ingår?

* meddela gärna vid incheckningen vilken tid ni siktar in er på att besöka Boda Borg/Boda Booooo.

Prisexempel 

Från 1632:-  (baserat på två vuxna och två barn upp till 13 år)

När kan vi komma?

Erbjudandet gäller helger och lov till och med 31 december 2017. Halloween-temat gäller under perioden 28 oktober - 4 november. 

Hur bokar jag?

Boka online med bokningskod QBODA. 

Prisförklaring
Kan ej kombineras med andra erbjudanden. Gäller i mån av plats. Betalning sker vid incheckning. Kan avbokas fram till kl. 18.00 på ankomstdagen.
Bokningsregler