Adventspaket på Scandic Visby

Strosa runt i mysiga världsarvsstaden Visby med sin medeltida historia, slingrande gränder och charmiga butiker. Njut av gotländska smaker på öns krogar och kaféer och passa på att julhandla i lugn och ro. Boka vårt adventspaket med boende två nätter och färjeresa tur/retur med Destination Gotland.

Adventsmys i Visbys slingrande gränder 

Njut av gotländska smaker på öns krogar och kaféer och passa på att julhandla i lugn och ro. Under adventshelgerna i Visby arrangeras mysiga julmarknader, konserter och andra evenemang som hör julen till. 

Bo bekvämt i lugn avkopplande miljö hos oss på Scandic Visby. När du ankommer Visby med färjan går du rakt över gatan för incheckning. Hotellet ligger med några minuters promenad till den medeltida stadskärnan. Som gäst hos oss har du fri tillgång till gym, bubbelpool under bar himmel och relax med bastu och i restaurangen kan du koppla av med god vällagad mat efter säsong.

Är du i Visby 9-11 december får du inte missa Medeltida Jul som är en utveckling och komplettering till den traditionella Medeltidsveckan. Under denna helg fylls Visby stad med medeltida människor och aktiviteter. 

Vad ingår i erbjudandet?

Pris

Pris från 1095 kr/person (del i dubbelrum).

När kan jag bo?

16 november 2016 till 9 januari 2017.

Hur bokar jag?

Bokning sker och hanteras av Destination Gotland.