Sätt guldkant på vistelsen

En flaska vin, godis, eller entré till en nöjespark? Nu kan du göra tillval när du bokar rum på de flesta hotell i Sverige samt utvalda norska och finska hotell.

vad vill du mötas av på rummet?

Sätt guldkant på vistelse genom att köpa till något gott som möter dig på rummet när du checkat in. Har du bokat biljetter hämtar du ut dessa i receptionen

Så här funkar det: 

När du gjort din bokning kan du göra tillval på bokningsbekräftelsesidan. Du kan även addera tillval genom att klicka "Visa/ändra den här bokningen" i ditt mejl med bokningskbekräftelse. Är du medlem i Scandic Friends kan du logga in på "Mina Sidor" och klicka dig fram till din bokning och göra tillvalet där. Du kommer även få ett emejl precis innan din vistelse där du också kan väja att göra ett tillval.

Vad kan jag köpa?

Vi erbjuder bland annat läsk, öl, vin, snacks samt ost- och charkbrickor. Vissa produkter finns på alla de svenska hotell som erbjuder tillval, medan andra är specifika för just det hotellet. Det kan vara en unik dryck för orten eller entrébiljetter till en nöjespark i närheten. 

Hur betalar jag?

Du betalar tillvalet samtidigt som du betalar din bokning. Du kan även välja att betala med intjänade poäng. För att betala med intjänade poäng måste du vara inloggad när du påbörjar din bokning. Du kommer då även att se hur många poäng du har att spendera. 

De flesta av våra hotell i Sverige, Tyskland och Polen samt utvalda hotell i Norge, Finland och Tyskland erbjuder tillval. För tillfället är det enbart möjligt att köpa tillval när du har en FLEX-bokning.