Sportkortets förmånliga priser

Med ett sportkort bor du och ditt lag på hotell till riktigt förmånliga priser. Kortet kan ansökas av tränare och lagledare för att sedan nyttjas av hela laget. Ni bor i fyrbäddsrum från 265:- per person och natt på utvalda hotell.

För mer information om priser och bokning vänligen kontakta respektive hotell eller se prisexempel.

Prisförklaring:

Sportkortspriserna gäller på utvalda hotell, torsdag till söndag samt under helger och lov. Priserna är inklusive moms och erbjuds i mån av plats på ett begränsat antal rum. För att få boka till sportkortpris gäller att laget består av minst 8 personer och att lagledaren eller coachen visar upp sitt personliga sportkort vid ankomst. Sportkortpriset varierar beroende på om laget består av juniorer eller seniorer. Junior är den som under året fyller 16 år eller yngre. Senior är den som är fyllda 17 år eller äldre. Priserna ger inte poäng i Scandics stamgästprogram och kan inte kombineras med Scandics barnpolicy.

I priset ingår:

  • Tillgång till möteslokal för genomgång och taktiksnack (vid förfrågan och efter tillgänglighet)
  • Fri tillgång till gym
  • Fri tillgång till wifi
  • Fria film- och sportkanaler

Junior- och Seniorpriser

Junior bor till ordinarie pris; 265:- per person i delat fyrbäddsrum. Junior är den som under året fyller 16 år eller yngre. Senior är den som är fyllda 17 år eller äldre. Senior bor till Sportkkortets Seniorpriser. Dessa priser varierar beroende på hotellets tillgänglighet och säsong. Förändringen börjar gälla den 1 april och enbart på våra svenska sportkortshotell. Så tänk på att uppge om laget består av Juniorer eller Seniorer vid din nästa bokning.