Årets sportförälder 2018

Stort tack för alla fina nomineringar till Årets sportförälder 2018! Allt som allt har nästan 1 800 bidrag har kommit in. På måndag den 19 november presenterar vi tio finalister. Då kan du gå in och rösta på din favorit.

om utmärkelsen årets sportförälder

På Scandic gillar vi sport och är stolta över att under årtionden ha härbärgerat alla från minsta knatte till den störst lysande stjärnan. Nu vill vi uppmärksamma alla engagerade och stöttande sportföräldrar som kliver upp tidigt i gryningen för att skjutsa de små förmågorna till cuper, matcher och träningar, som kränger korv i klubbhuset och som under kalla vinterdagar hejar på från sidlinjen.

rösta fram din hjälte

De senaste veckorna har vi imponerats, svettats och brottats med att välja ut 10 bidrag som sticker ut lite extra bland alla fina berättelser vi fått in. Den 19 november presenterar vi resultatet och ger möjlighet för alla som brinner för barn- och ungdomsidrott att vara med och påverka genom att rösta på sin favorit. Den 30 november koras vinnaren som utöver ett fint personligt pris även kammar hem en sportupplevelse för hela laget.

Vinsten: en upplevelse för hela laget

  • Biljetter till ett sportevenemang i Sverige för hela laget (upp till 25 personer).
  • Övernattning med frukostbuffé för hela gruppen på ett Scandichotell.
  • Ett VIP-paket på Idrottsgalan i Stockholm med galamiddag på parkett bland idrottsstjärnorna, samt övernattning och frukostbuffé på Scandic (gäller Årets sportförälder + en vän).
  • Dessutom vinner alla finalister övernattning på ett Scandichotell inklusive frukost.

Lagvinsten gäller under hela år 2019. Den personliga vinsten för Årets sportförälder gäller i ett år från utfärdandet. Finalisterna utses av en jury på Scandic och beslutet kan inte överklagas. Vinnare kontaktas efter tävlingens avslut och presenteras i Scandics digitala kanaler. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Vem är en "sportförälder"?

En sportförälder kan vara en mamma, pappa, moster, kusin, granne eller tränare som engagerar sig i barn- eller ungdomsidrotten. Det kan kort och gott vara vem som helst som gör det där lilla extra.