Årets sportförälder 2019

Nu utser vi Årets sportförälder 2019. Nominera en eldsjäl som betyder mycket för ditt lag eller träningsgrupp och ha chans att vinna en storslagen upplevelse för hela gänget.

Vem är eldsjälen i ditt lag?

På Scandic gillar vi sport och är stolta över att under årtionden ha härbärgerat alla från minsta knatte till den störst lysande stjärnan. Nu vill vi uppmärksamma alla engagerade och stöttande sportföräldrar som kliver upp tidigt i gryningen för att skjutsa de små förmågorna till cuper, matcher och träningar, som kränger korv i klubbhuset och som under kalla vinterdagar hejar på från sidlinjen.

Nominera din hjälte

Motivera varför just din kandidat förtjänar att koras till Årets sportförälder och skicka in din nominering senast 24 november. En jury på Scandic kommer att välja ut 10 finalister som presenteras i våra digitala kanaler. Därefter kan du och alla andra sportfantaster gå in och rösta fram er favorit. Den finalist med flest röster blir Årets sportförälder 2019.

 

Vinsten: en upplevelse för hela laget

Om din hjälte även blir vår favorit så belönas hela gänget. I prispotten ligger nämligen fantastiska priser.

  • Biljetter till ett sportevenemang i Sverige för hela laget (upp till 25 personer).
  • Övernattning med frukostbuffé för hela gruppen på ett Scandichotell.
  • Ett VIP-paket på Idrottsgalan i Stockholm med galamiddag på parkett bland idrottsstjärnorna, samt övernattning och frukostbuffé på Scandic (gäller Årets sportförälder + en vän).
  • Dessutom vinner alla finalister övernattning på ett Scandichotell inklusive frukost.

Lagvinsten gäller under hela år 2020. Den personliga vinsten för Årets sportförälder gäller i ett år från utfärdandet. Finalisterna utses av en jury på Scandic och beslutet kan inte överklagas. Vinnare kontaktas efter tävlingens avslut och presenteras i Scandics digitala kanaler. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Vem är en "sportförälder"?

En sportförälder kan vara en mamma, pappa, moster, kusin, granne eller tränare som engagerar sig i barn- eller ungdomsidrotten. Det kan kort och gott vara vem som helst som gör det där lilla extra.