Alltid på Scandic

Det ska vara enkelt att resa och skönt att bo hos oss. Här presenterar vi smarta saker som du alltid får när du bor på Scandic. Har du barn ska du känna att de bemöts på ett bra sätt. Gillar du att surfa ska du kunna koppla upp dig direkt. Brukar du träna ska du veta att du har fri tillgång till våra moderna, välutrustade gym. 

Smarta saker som du alltid får

Reser du ofta kan det vara intressant att veta att du faktiskt bor hållbart när du väljer oss. Idag är mer än 4 av 5 av Scandics hotell miljömärkta med Svanen eller EU Eco-label, resterande är på god väg.

Idag kan du bo på 230 Scandichotell i sju länder. Alla har sin speciella atmosfär och sitt eget unika läge. Men det är mycket som är gemensamt. Smarta saker som gör ditt resande lika enkelt och bekvämt när du checkar in i Sundsvall som i Köpenhamn. Vi tror till och med att det blir lite roligare.

Scandics koncept gäller inte på våra partnerhotell.

Du kan alltid få något att äta 

Du kan alltid njuta av en energigivande frukostbuffé. Blir du sugen på en nattmacka eller vill ta med dig kaffe upp på rummet besöker du hotellets butik med dygnet runt öppet.

Du reser smart med hela familjen

Vårt mål är att hela familjen ska trivas, bland annat vill vi att alla ska få en egen säng. Dessutom har vi lekrum, barnmeny och annat för våra yngre gäster.

Du surfar fritt och enkelt

Jobba, surfa, kontakt med omvärlden. Hos oss är fritt wifi ett smart sätt att göra resandet enklare för dig.

Du bor alltid tryggt och säkert

Om det oförutsedda inträffar är vi förberedda och vet hur vi ska agera.

Du kan alltid träna

Varva ner och håll formen med skön träning. Hos oss har du fri tillgång till ljusa, välutrustade gym med modern gymutrustning.

Har du speciella behov gör vi det enklare

Alla ska kunna trivas hos oss. Vi gör vårt bästa för att förenkla resande för dig med speciella behov. Handikapprum och glutenfritt är några exempel. Enklare för alla.