Hitta hit

Kungsgatan 70
111 20 Stockholm
Sverige
Telefon: +46 8 512 520 00
Fax: +46 8 512 520 11
Latitud - 59,333862
Longitud - 18,05603
Vasateatern i Stockholm

Vasateatern

Ridå upp för Vasateatern - efter några års aktpaus vaknar Vasateatern till liv igen och drar upp sin röda ridå på Scandic Grand Central.

Biosittning

Efter några års aktpaus vaknar Vasateatern till liv igen och drar upp sin röda ridå. En av Stockholms första privatteatrar - vars foajé redan är en del av hotellet - får äntligen visa upp sig i sin fulla prakt. Från hotellets bistro kan du kliva rakt in i den anrika och andlöst vackert ornamenterade teatersalongen.

Stjärnspäckat sedan 1886
Här har många stjärnor rört sig sedan 1886. Allt från legender som Gösta Ekman och Karl Gerhard till mer nutida stjärnor som Mikael Persbrandt och Suzanne Reuter. Vi garanterar oförglömliga repliker och stora känslor.

Bara att sjunka ned i en stol, njuta av dramat och sedan ta hissen upp på hotellrummet för att smälta upplevelsen. Att vara eller icke vara, det är inte längre frågan. Vasateatern is back!

Med manhattan i handen
Men det är inte hotellets enda scen. I Bistron kan du ta en old fashioned Manhattan medan du lyssnar på livespelningar med de senaste artisterna, eller DJ:s som spelar allt från afrogroove till elektronisk jazz.

Våra cocktailbarer är också som ett slags scen där barteamet gör varje cocktail till ett mästerverk. Ett tips är att inleda kvällen med en middag på Teaterbrasseriet, förslagsvis en klassiker med twist.

Kulturklimax i palatset
Om Scandic Grand Central inte redan är en fulländad mötesplats för kultur och nöje så blir hotellet det nu. Och om du kunde sätta ett stetoskop på Stockholm skulle hjärtljuden förmodligen slå högst just där byggnaden ligger, tidigare känd som det Lundbergska palatset.

Mitt i pulsen och i stadens teaterdistrikt smälter hotellet samman med gatans myller, konst, design, teater och musik. En historisk plats för dig som vill att företagets konferens eller fest ska bli ett extra fint minne.

Skådespelet kan börja!

 

Bokningen är nu öppen
Varmt välkommen med din förfrågan till vasateatern@scandichotels.com. Du kan även ringa in din bokning på 08-512 520 77.

Vasateatern genomgår just nu en upprustning och öppnar tidigast september år 2016.

 

Vasateatern i media

Betyg

 

BOKA HOTELL

Var vill du bo?
Hur många rum?

Rum 1
Boende för barn

Välj ålder och sängtyp

Rum 2
Boende för barn

Välj ålder och sängtyp

Rum 3
Boende för barn

Välj ålder och sängtyp

Rum 4
Boende för barn

Välj ålder och sängtyp

Har du en bokningskod?BOKA MED BONUS CHEQUE

BOKA FRINÄTTER

Du måste logga in för att kunna göra en frinattsbokning.ÄNDRA ELLER AVBOKA

TripAdvisor Awards

 

Om Scandic

Scandic är den största hotelloperatören i Norden med ett nätverk av 224 hotell fördelat på närmare 42 000 hotellrum i sju länder.

Varje dag jobbar våra medarbetare mot ett enda mål: att våra gäster ska känna sig välkomna hos oss oavsett om de kommer för att bo, umgås med vänner eller arbeta.

Som den mest hållbara hotelloperatören i Norden har vi alltid fokus på miljö och socialt ansvar.

Scandic Friends

    • Förmåner från första medlemsnivån
    • Tjäna och använd poäng till frinätter
    • Unika medlemserbjudanden med bra rabatter