Sök

Hotell per land

Boka sommaren nuVåra hotell i Norge

Nu kan du få sommarrabatt när du bokar ditt boende mellan 19 juni ‒16 augusti. Rabatten bokas enkelt med bokningskoden SUM på vår hemsida. Se sommarerbjudandet nu.

Norge har en exceptionell variation av destinationer att besöka, utmed kusten och fjordarna till de norska fjällen med härliga naturupplevelser. Upplev det landet är mest berömt för; midnattssol och norrsken under senhösten och tidig vår, fjordarna där Geirangerfjorden och Nærøyfjorden  finns med på UNESCO:s världsarvslista, glaciärer och vattenfall. För skidfantaster kan det nog inte bli bättre förutsättningar än i Norge som är snösäkert och håller hög kvalitet med en säsong som varar drygt sex månader. Är du mer av en stadsmänniska kommer du inte att bli besviken då det finns ett stort utbud av restauranger med färska skaldjur, en mängd musikfestivaler och härlig shopping. För att inte tala om alla utställningar och mässor inom design, konst och arkitektur. Välkommen till något av alla våra Scandic från söder till norr i Norge.

Boka sommaren nu!

 

Boka hotellrum på Scandic till solstrålande priser så har du något att se fram emot. Erbjudandet gäller till 24 april.
Dubbelrum från 590:-

Om Scandic

Scandic är den självklara marknadsledaren i Norden med nästan 230 hotell.

Varje dag jobbar våra 14 000 medarbetare mot ett enda mål: att våra gäster ska känna sig välkomna hos oss oavsett om de kommer för att bo, umgås med vänner eller arbeta.

Som den mest hållbara hotelloperatören i Norden har vi alltid fokus på miljö och socialt ansvar.

Scandic Friends

    • Förmåner från första medlemsnivån
    • Tjäna och använd poäng till frinätter
    • Unika medlemserbjudanden med bra rabatter